فایل کده

فروش فایل

فایل کده

فروش فایل

دانلود مقاله بنفشه

[ad_1] تنها فروشگاه فروش فایل
دانلود مقاله بنفشه

دانلود مقاله بنفشه

دانلود مقاله بنفشه

بنفشه نام نوعی گل است که بیشتر در نواحی معتدل جهان یافت می‌شود. گلی است با ساقه‌ای کوتاه و رنگ آن بنفش، یا زرد و بنفش است. این گیاه دارای خواص درمانی و پزشکی نیز هست.
گویا در ایران باستان این گل نزد عشاق نشان یادآوری و فراموش نکردن یکدیگر بوده است.
مشخصات کشاورزی
گیاهی است علفی و پایا و دارای برگ هایی که از محل مشترکی در ناحیه یقه خارج می شوند. برگ های آن قلبی شکل، دارای دمبرگ دراز و واقع بر روی سطح زمین هستند، زیرا ساقه هوایی مشخص دراین گیاه وجود ندارد. درکناره دمبرگ آن، جوانه های جانبی ظاهر می شود. گلهای آن منفرد، زیبا و به رنگ بنفش، بندرت سفید یا گلی و معطر است. دمگل های دراز گل که از بین دمبرگ ها منشاء می گیرند، قبل از منتهی شدن به گل، حالت خمیده شبیه عصا پیدا می کنند. میوه های بنفشه پوشینه، کروی، پوشیده از کرک ومحتوی دانه هایی به رنگ زرد با لکه ای سفید هستند. گل های زیبا ومعطر بنفشه در اوایل بهار ظاهر می شود، در تابستان گلهایی عاری از گلبرگ در بین دمبرگ های آن ظاهر می شود که همیشه به حالت مخفی درآن باقی می ماند.
بنفشه به طور طبیعی درشمال کشور می روید، ولی با توجه به این که امروزه به عنوان یک گل زینتی درباغچه ها کاشته می شود، می توان آن را دراکثر نقاط کشور مشاهده نمود.
تمامی قسمت های بنفشه ازجمله برگ، گل، دانه، ریشه، و سرشاخه های گلدار مصرف دارویی دارند.
بنفشه مرطوب، تند، سرد واندکی تلخ است و دارای ویژگی هایی چون : ضد التهاب ، خلط آور، محرک، ادرار آور (مدر ) ، ضد تومور، ضد رماتیسم، ملین، ضد میکروب، معرق، مسهل، تثبیت کننده دیواره مویرگ ها و تصفیه کننده خون است.

 
بنفشه آفریقایی
نیازهای بنفشه آفریقایی
عوارض و درمان
بنفشه
ـ نیازها:
 ـ ازدیاد:

 

شامل 7 صفحه فایل word

 


اشتراک بگذارید:


[ad_2]
از فروشگاه فایل 4رروش اینجا کلیک کنید دانلود مقاله بنفشه جهت خرید دانلود مقاله بنفشه

دانلود مقاله بیماری سفیدک سطحی مو

[ad_1] تنها فروشگاه فروش فایل
دانلود مقاله بیماری سفیدک سطحی مو

دانلود مقاله بیماری سفیدک سطحی مو

دانلود مقاله بیماری سفیدک سطحی مو

در ایران برای اولین بار در فاصله سالهای 1251-1250 این بیماری در ارومیه دیده شده است. همچنین طبق اطلاعات کسب شده ابتدا در نواحی مرکزی ارومیه بروز کرده و بعدا به سایر نقاط شمالی و غربی و جنوبی و بعضی نقاط دیگر سرایت کرده است.
Mildew این بیماری درنقاط مختلف ایران به نامهای سیاه بود (در اصفهان)،آق(در ارومیه)چور(در مراغه)، قاریا (در قزوین) وباد زدگی(در شهریار) نامیده می شود. سفیدک سطحی مو دراواسط قرن نوزدهم وارد اروپای غربی شد وکم کم در تمام قاره منتشر گردید. عامل بیماری به افتخارTucker ، باغبان انگلیسی که اولین بار در سال 1845 متوجه بیماری شد Oidium tuekeri  Berk نامگذاری شد. در سال 1847 برای اولین بار بیماری در فرانسه مشاهده شد وخسارت شدید به موستانها وفرآورده های آن وارد گردید. گزارش معتبری درباره اولین گزارش ومحل بروز بیماری درایران دیده نشد. بنا به مطالعات به عمل آمده بیماری سفیدک سطحی مو اولین بار بین سالهای 51ـ1250 در ارومیه بوسیله حسنعلی نواب دیده شده است ـ وامروز در تمام نقاط موخیز کشور به ویژه در موکاریهای آذربایجان شرقی وغربی، خراسان، اطراف تهران ، زنجان، اراک ،قزوین ، اصفهان ، فارس ، گلپایگان، باختران ، خرم آباد لرستان ومحلات شیوع دارد وخسارت هنگفتی را باعث می شود خسارت بیماری در مناطق با شرایط مناسب آب وهوائی مخصوصاً روی ارقام حساس بسیار شدید است. بطوریکه گاهی یک خوشه سالم نیز روی این بوته های مو نمی توان مشاهده کرد و 100%‌محصول غیر قابل فروش واستفاده می شود.
مناطق انتشار در ایران
در ایران بیماری سفیدک مو در نقاط آذربایجان ، خراسان و اطراف تهران ، زنجان ، اراک ، قزوین ، اصفهان ، ارومیه ، فارس ، کاشان ، کرمانشاه ، گلپایگان ، خرم آباد ، محلات و بطور کلی در کلیه استانهای ایران در تمام نقاط انگورخیز ایران به چشم می‌خورد.

 

شامل 12 صفحه فایل word


اشتراک بگذارید:


[ad_2]
از فروشگاه فایل 4رروش اینجا کلیک کنید دانلود مقاله بیماری سفیدک سطحی مو جهت خرید دانلود مقاله بیماری سفیدک سطحی مو

پایان نامه بررسی رابطه شوخ طبعی با سلامت روانی در دانشجویان

[ad_1] پایان نامه بررسی رابطه شوخ طبعی با سلامت روانی در دانشجویان فروشگاه فایل فروش

پایان نامه بررسی رابطه شوخ طبعی با سلامت روانی در دانشجویان

پایان نامه بررسی رابطه شوخ طبعی با سلامت روانی در دانشجویان دسته: علوم اجتماعی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 91 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 103

مزاح 1 به عنوان یکی از ویژگیهای شخصیتی انسان، کیفیتی منحصر به نوع آدمی است اگر چه ارائه تعریف دقیقی از مزاح دشوار است، اما حتی در تمدنهای باستان نیز در این باره نظرات و مطالب گسترده ای مطرح شده است مثلاً در کتاب عهد عتیق، پندی به این مضمون وجود دارد که «دلی شاد به خوبی یک طبیب کار می کند» افلاطون، ارسطو و اندیشمندان و فلاسفه سایر اعصار و قرون نیز

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

متون اخیر روان شناسی بر نقش مزاح در سازگاری و مقابله [2] با استرس از یک سو و اثرات آن در افزایش بهبود کیفیت زندگی از سوی دیگر تأکید کرده اند (نجاریان، براتی و ابراهیمی قوام، 1373). در اصطلاح Humor (به معنی مزاح) از کلمه لاتین Humere به معنای «جاری ساختن» و «مرطوب بودن» مشتق شده است. از دیدگاه فلاسفه و اندیشمندان باستان، مزاح متأثر از اخلاط چهارگانه بدن است که سبب علامت جسمی و روانی اند. آنان معتقد بودند خون قرمز، جاری، گرم و مرطوب است و چنانچه بر سایر اخلاط غالب شود، فرد سالم، امیدوار، با نشاط و سر حال می گردد. اما چنانچه ترشحات سایر اخلاط غلبه یابند فرد در حالتی مرضی قرار می گیرد برای مثال اگر ترشحات کبد که صفرای سیاه است غالب شود فر دچار نوعی حالت مرضی می شود و از نظر خلقی، حساس، زودرنج، کج خلق و دچار حالات مالیخولیا و افسردگی می شود که سبب نگ`رشی منفی و غمگنانه به زندگی می گردد. بدین ترتیب علت انتخاب اصطلاح Humor به جاری و مرطوب بودن خون به مثابه علت سببی مزاح است. در قرون میانه و پس از آن نیز پیرامون مزاح و شوخی نظراتی ارائه شده است. مثلاً توماس هابز [3] فیلسوف انگلیسی معتقد بود که شوخی در درجه اول، روشی در جهت ابراز خشم و غضب آدمی است و هدف آن توهین به مخاطب یا شخص ثالث است (به نقل از راسکین [4]، 1985). کانت [5] مزاح را احساس و تأثیر حاصل از تغییر شکل ناگهانی و بی ربط یک توقع یا انتظار به هیچ و پوچ می دانست.

1-Humory

2- Coping

3- Thomas Hobbes

4- Raskin

5- Kant

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

برچسب ها : پایان نامه بررسی رابطه شوخ طبعی با سلامت روانی در دانشجویان , پایان نامه بررسی رابطه شوخ طبعی با سلامت روانی در دانشجویان , دانلود , دانلود پایان نامه بررسی رابطه شوخ طبعی با سلامت روانی در دانشجویان , پایان نامه

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

پایان نامه بررسی رابطه شوخ طبعی با سلامت روانی در دانشجویان
[ad_2] پایان نامه بررسی رابطه شوخ طبعی با سلامت روانی در دانشجویان

دانلود مقاله داروهای جدید تضعیف کننده سیستم ایمنی

[ad_1] تنها فروشگاه فروش فایل
دانلود مقاله داروهای جدید تضعیف کننده سیستم ایمنی

دانلود مقاله داروهای جدید تضعیف کننده سیستم ایمنی

دانلود مقاله داروهای جدید تضعیف کننده سیستم ایمنی

در سال های اخیر تعداد زیادی از مولکول های کوچک و بزرگ کشف شده ، به عنوان داروهای تضعیف کننده ایمنی جدید در پیوند اعضا مورد استفاده قرار گرفته اند. در این مقاله داروهای مایکوفنولات موفتایل ، لفلونماید ، سیرولیموس و تاکرولیموس که در بیماران خاصیت تضعیف کننده سیستم ایمنی دارند ، مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
در درمان های معمول تضعیف سیستم ایمنی ، عموما موجب کاهش دفع پیوند ، همراه با افزایش بروز عفونت و بد خیمی است. اما داده های آماری حاصل از فاز ااا داروهای مذکور نشان می دهد کاهش دفع حاد پیوند در این داورها در سال اول پس از پیوند ، با افزایش بروز عفونت و بد خیمی همراه نبوده است. چون اغلب داروهای جدید با مکانیسم های متفاوت عمل می نمایند ، طبیعتا سمیت های متفاوتی نیز خواهند داشت. از این رو ، مصرف هم زمان این داروها ، فرصت استفاده از ترکیباتی را می دهد که مسیرهای مختلف ایمنی را مهار نموده اند ، در حالی که سمیت آن ها با یکدیگر هم پوشانی ندارد. به این ترتیب گسترش داروهای جدید پزشکان را قادر خواهد ساخت تا درباره هر بیمار ، رژیم درمانی خاص آن بیمار را تعیین نمایند (1).
مایکوفنولات موفتایل       (Cellcept  ) Mofetil ) (Mycophenolate )
مایکوفنولیک اسید  (MPA) برای اولین بار در سال 1896 از کشت پنی سیلیوم به دست آمد ، سپس اثرات ضد قارچ ، ضد باکتری ، ضد تومور و ضد پسوریازیس این دارو آشکار گردید ، اما هیچ کدام منجر به استفاده کلینیکی نگردید. پس از آن استر  MPA ، مایکوفنولات موفتایل (MMF) که فراهمی زیستی بیشتری نسبت به  MPA دارد اثرات امیدوار کننده ای در پیوند کلیه و کبد از خود نشان داد.  MMF در سال های 1995 و 1998 ، به ترتیب جهت استفاده در دفع حاد پیوند آلوگرافت کلیه و قلب توسط  FDA مورد تایید قرار گرفت. علی رغم حضور داروهای جدید پورینی و پیریمیدینی ، در حال حاضر MMF ، مهم ترین کاندیدا در جایگزین شدن به جای آزاتیوپرین می باشد.
 
فارماکوکینتیک
MMF ، 2 ـ مورفولین اتیل استر  MPA یک پیش دارو بوده ، در فرم خوراکی به سرعت و به طور کامل توسط استرازهای پلاسما به متابولیت فعال خود MPA هیدرولیز می شود. MMF به طور کامل در الکل محلول بوده و همچنین کمی محلول در آب می باشد. حجم توزیع این دارو و در تجویز خوراکی یا وریدی L/kg 6/3  می باشد. MPA تقریبا به طور کامل ( 99 درصد ) به آلبومین پلاسما متصل شده ، در کبد به وسیله آنزیم اوریدین دی فسفات ـ گلوکورونوزیل ترانسفراز به مایکوفنولیک اسید گلوکورونید  (MPAG) متابولیزه می شود که از نظر فارماکولوژیکی فعالیت کمی دارد. تقریبا 87 درصد دارو ازز کلیه و 6 درصد از مدفوع دفع می شود (1).  MPA چرخه روده ای ـ کبدی دارد که منجر به سمیت این دارو در دستگاه گوارش می شود.  MPAG به وسیله آنزیم های مخاطی و فلور روده به MPA تبدیل شده و بازجذب می گردد که باعث افزایش غلظت ثانویه در مطالعات فارماکوکینتیکی پس از 6 تا 12 و 24 ساعت می شود.

 

شامل 18 صفحه word


اشتراک بگذارید:


[ad_2]
از فروشگاه فایل 4رروش اینجا کلیک کنید دانلود مقاله داروهای جدید تضعیف کننده سیستم ایمنی جهت خرید دانلود مقاله داروهای جدید تضعیف کننده سیستم ایمنی

پایان نامه بررسی اثر ویتامین بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز

[ad_1] پایان نامه بررسی اثر ویتامین بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز فروشگاه فایل فروش

پایان نامه بررسی اثر ویتامین بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز

پایان نامه بررسی اثر ویتامین بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز دسته: دامپزشکی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 116 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 87

پایان نامه دکتری دانشگاه تهران دانشکده دامپزشکی پایان نامه برای دریافت درجه دکتری عمومی دامپزشکی از دانشگاه تهران موضوع بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

پایان نامه دکتری

 

دانشگاه تهران

دانشکده دامپزشکی

 

پایان نامه

برای دریافت درجه دکتری عمومی دامپزشکی

از دانشگاه تهران

 

موضوع:

بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه های گوشتی

 

 

 

 

فهرست مطالب

 

 

عنوان صفحه

فهرست مطالب …………………………………………………………………………………………………………………………….. آ                                                                              

فهرست جداول…………………………………………………………………………………………………………………………….. ت

خلاصه فارسی………………………………………………………………………………………………………………………………. 1

مقدمه و اهداف پژوهش ………………………………………………………………………………………………………………… 2

1- ارزش غذائی طیور…………………………………………………………………………………………………………………. 2

2- سلامت گوشت طیور……………………………………………………………………………………………………………… 3

3- سرعت رشد………………………………………………………………………………………………………………………….. 3

4- بازده لاشه…………………………………………………………………………………………………………………………….. 3

5-سهولت تغذیه…………………………………………………………………………………………………………………………. 3

6- عدم احتیاج به مرتع……………………………………………………………………………………………………………….. 4

فصل اول:

کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 5

مروری بر بیماری و اپیدمیولوژی کوکسیدیوز……………………………………………………………………………………. 6

تداخل با سایر بیماریها…………………………………………………………………………………………………………………… 7

راههای انتقال کوکسیدیوز………………………………………………………………………………………………………………. 10

عوامل موثر بر انتقال، بروز و شدت بیماری……………………………………………………………………………………… 12

ایمنی‌شناسی…………………………………………………………………………………………………………………………………. 13

نشانه‌های بالینی ……………………………………………………………………………………………………………………………. 13

تشخیص بیماری……………………………………………………………………………………………………………………………. 14

اهمیت پیشیگری ………………………………………………………………………………………………………………………….. 14

راههای پیشگیری…………………………………………………………………………………………………………………………… 15

الف ـ بهداشت و مدیریت……………………………………………………………………………………………………………. 15

ب ـ ژنتیک………………………………………………………………………………………………………………………………… 15

ج ـ استفاده از داروهای شیمایی…………………………………………………………………………………………………… 16

دـ واکسن‌ها ………………………………………………………………………………………………………………………………. 18

 

فصل دوم:

مواد و روش‌کار……………………………………………………………………………………………………………………………… 20

فصل سوم:

نتایج…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 23

الف- میزان دفع ااسیست…………………………………………………………………………………………………………….. 23

ب ـ وزن بدن…………………………………………………………………………………………………………………………….. 23

پ ـ افزایش وزن بدن ………………………………………………………………………………………………………………… 24

ت ـ مصرف غذا ………………………………………………………………………………………………………………………… 26

ث ـ ضریب تبدیل غذائی…………………………………………………………………………………………………………….. 27

ج ـ میزان تلفات ………………………………………………………………………………………………………………………… 29

فصل چهارم:

بحث……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 36

خلاصه به زبان انگلیسی………………………………………………………………………………………………………………… 39

منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

 

عنوان صفحه

جدول شماره 1: تآثیر استفاده از دارو (کلوپیدول) و واکسن (ایراکوک) برمیزان دفع ااسیست در جوجه‌‌های گوشتی بعد از ایجاد آلودگی تجربی با کوکسیدیا……………………………………………………………………………….. 30

جدول شماره 2: تاثیر ایجاد آلودگی تجری به کوکسیدیوز و روش کنترل به تنهائی یا به‌صورت توام بروزن بدن و میزان افزایش وزن جوجه‌های گوشتی (گرم)……………………………………………………………………………. 31

جاول شماره 3: تاثیر آلودگی تجربی به کوکسیدیوز به روش کنترل به تنهائی یا بصورت توام بر میزان مصرف غذا در جوجه‌های گوشتی (گرم)………………………………………………………………………………………………… 32

جدول شماره 4: تاثیر ایجاد آلودگی تجربی به کوکسیدیوز و روش‌های پیشگیری به تنهائی یا بصورت توام بر ضریب تبدیل غذایی در جوجه‌های گوشتی (گرم /گرم)………………………………………………………………. 33

جدول شماره 5: تاثیر ایجاد آلودگی تجربی به کوکسیدیوز و روش‌های‌ پیشگیری به تنهائی یا بصورت توام بر میزان تلفات در جوجه‌های گوشتی (درصد) ………………………………………………………………………………. 34

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

به منظور مقایسه اثر استفاده از واکسن ضد کوکسیدیوز (ایراکوک) و داروی کوکسیدیواستات کلوپیدول در کنترل ضایعات ناشی از آلودگی تجربی به بیماری کوکسیدیوز، تعداد 720 قطعه جوجه گوشتی یکروزه نر از سویه تجاری Ross 208 به شش گروه تقسیم شدند.

برای تغذیه چهارگروه از جوجه ها (شامل دو گروه شاهد و دو گروه واکسینه شده) از جیره غذایی فاقد داروهای ضد کوکسیدی استفاده گردید. در جیره غذایی دو گروه دیگر به میزان 2/0 درصد داروی کلوپیدول به غذا اضافه گردید. در سن 26 روزگی از هر یک از گروههای شاهد، واکسینه شده دریافت کننده دارو، یک گروه از طریق خوراندن سوسپانسیون حاوی مخلوط چهار گونه ایمریا، مورد چالش قرار گرفته و آلوده گردید.

جهت بررسی میزان ااسیست دفع شده از طریق مدفوع، از روز هفتم پس از ایجاد آلودگی تجربی، نمونه های فضولات جمع آوری از نظر میزان OPG مورد ارزیابی قرار گرفتند. همچنین نسبت به اندازه گیری شاخص های تولیدی در سنین 21، 42 و 49 روزگی اقدام شد. نتایج بدست آمده نشان دادند که استفاده از دارو (کلوپیدول) یا واکسن (ایراکوک) موجب کاهش معنی دار میزان دفع ااسیست در مقایسه با گروه شاهد گردید (05/0)، در حالی که بین دو گروه تحت درمان با دارو یا واکسن تفاوت معنی دار وجود نداشت (05/0P>).

ایجاد آلودگی تجربی موجب کاهش معنی دار میانگین وزن بدن و بازدهی غذا جوجه‌های آلوده در مقایسه با جوجه های غیر آلوده گردید (05/0). در ارتباط با اثر روش کنترل، نتایج حاصل بیانگر آن می باشند که تجویز دارو یا واکسن ضد کوکسیدی برای جوجه های آلوده سبب افزایش معنی دار وزن بدن (05/0) و بهبود نسبی بازدهی غذا گردید، اما اختلاف بین گروه تحت درمان با دارو (کلوپیدول) و گروه دریافت کننده واکسن (ایراکوک) از نظر شاخص های تولید معنی دار نبود (05/0P>).

 

به منظور بررسی اثر ویتامین A بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز در جوجه‌های گوشتی، تعداد 480 قطعه جوجه گوشتی نو یکروزه از سویه تجاری Ross براساس طرح آماری کاملاً تصادفی و با آرایش فاکتوریل 2*2 به چها گروه مساوی تقسیم گردید. بطوریکه هر گروه شامل سه زیر گروه و هر زیر گروه مشتمل بر 40 قطعه جوجه بود. شرایط نگهداری برای تمامی گروهها یکنواخت و استاندارد بود. برای تغذیه دو گروه اول و سوم از مکمل ویتامین A استفاده گردید و نیز دو گروه سوم و چهارم در برابر عفونت تجربی کوکسیدیوز واکسینه گردیدند و گروه دوم بدون دریافت ویتامین A و واکسن به عنوان شاهد انتخاب شد.

جوجه های هر چهار گروه آزمایشی در سن 26 روزگی (سه هفته بعد از تجویز واکسن ضد کوکسیدیوز) با دریافت 100 میکرولیتر از سوسپانسیونه حاوی مخلوطی از چهار گونه ایمدیا بطور تجربی آلوده شدند.

در نهایت، میزان OPG در روزهای 7-13 و شاخصهای تولید در سنین 3، 6و7 هفتگی مورد ارزیابی قرار گرفتند. براساس نتایج بدست آمده، نقش واکسیناسیون در کاهش میزان OPG معنی‌دار بود لیکن با افزایش ویتامین A تأثیر مشخص و معنی‌داری بر کفایت و کارآیی واکسن مشاهده نگردید. مکمل ویتامین A میزان تلفات را در حد قابل قبولی کاهش داد. تجویز واکسن همراه با مکمل ویتامین A تا حدودی شاخصهای تولید را بهبود بخشید.

 

مقدمه

مسئله کمبود مواد غذایی و بخصوص پروتئین حیوانی یکی از بزرگترین مشکلات کشورهای در حال توسعه می‌باشد. عوامل مختلفی از جمله ارزش غذایی، سلامت گوشت، سرعت رشد، بازده بالای لاشه و سهولت تغذیه باعث گردیده است که از نظر تأمین پروتئین، گوشت طیور نسبت به گوشت سایر حیوانات حائز اهمیت و برتری باشد. بنابراین باید گامهای موثرتری جهت پیشبرد صنعت طیور برداشته شود. یکی از مهمترین اقدامات، پیشگیری از بروز بیماریهای عفونی مانند بیماری کوکسیدیوز است.

کوکسیدیوز بیماری مهمی از لحاظ اقتصادی در صنعت طیور می‌باشد که باعث کاهش جذب غذا و به دنبال آن کاهش راندمان تولید می‌گردد. بطور معمول از داروهای مختلفی همراه با غذا یا آب برای مهار بیماری و افزایش میزان تولید استفاده می‌شود، لیکن گران بودن داروهای شیمیایی، بروز مقاومت دارویی و ایجاد گونه های مقاوم در مقابل داروهای شیمیایی، تضعیف سیستم ایمنی، مسمومیت های سلولی همراه با کاهش بازدهی در گله و نیز آثار سوء زیست محیطی ناشی از ورود مستمر داروهای شیمیایی در طبیعت و عواقب نامطلوب حاصل از حضور بقایای دارویی در فرآورده های غذایی از جمله مهمترین عوامل محدود کننده مصرف این ترکیبات می‌باشند. از طرف دیگر پیچیدگی چرخه حیات ارگانیسم و پاسخ ایمنی، توسعه واکسیناسیون را با مشکل مواجه کرده است. لذا با توجه به مشکلات فوق، اتخاذ یک روش کنترل نوین بدون عوارض سوء که مبتنی بر ایمنی، تغذیه و ژنتیک باشد، ضروری به نظر می رسد. در این طرح، اثرات استفاده از ویتامین A در خوراک همراه با انجام واکسیناسیون جهت پیشگیری از وقوع کوکسیدیوز مورد مطالعه قرار گرفته است.

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

برچسب ها : پایان نامه بررسی اثر ویتامین بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز , پایان نامه بررسی اثر ویتامین بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز , واکسن ضد کوکسیدیوز , اثر ویتامین بر افزایش کارآیی واکسن , دامپزشکی , پایان نامه دامپزشکی

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

پایان نامه بررسی اثر ویتامین بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز
[ad_2] پایان نامه بررسی اثر ویتامین بر افزایش کارآیی واکسن ضد کوکسیدیوز