فایل کده

فروش فایل

فایل کده

فروش فایل

دانلود مقاله بیماری لکه قهوه‌ای برنج

[ad_1] تنها فروشگاه فروش فایل
دانلود مقاله بیماری لکه قهوه‌ای برنج

دانلود مقاله بیماری لکه قهوه‌ای برنج

دانلود مقاله بیماری لکه قهوه‌ای برنج

عامل این بیماری، قارچی است که شکل کامل آن بنام
Cochliobolus miyabeanus
(Ito & kuriboyashi) Dre = optliobolus miyabeanus
و شکل ناقصل آن Helminthosporium oryzae Breda et Haan
Drechslera oryzae ( = می‌باشد.
که در حالت جنسی، متعلق به راسته sphaeriales و از رده Ascomycetes است.
این قارچ روی محیط کشت، ایجاد سیلیوم‌های خاکستری تا قهوه‌ای تیره رنگ نموده و کنیدیهای آن قهوه‌ای، کمی خمیده، استوانه‌ای است و چند حجره‌ای می‌باشد که منحصرا دیواره‌های عرضی متعدد دارد.
خسارت‌ بیماری :
این بیماری سه نوع خسارت وارد می‌آورد. یکی اینکه بذور آلوده سیاه رنگ و کپک زده بوده و بخوبی جوانه نمی‌زنند. خسارت بیماری در سال 1918 در فیلیپن از 10 تا 58 درصد ذکر شده است. نوع دیگر خسارت مربوط به آلودگی گیاهچه‌ها در خزانه می‌باشد که در صورت شدت بیماری، سطح برگی گیاهچه‌ها کاهش یافته و سبب ضعف آنها می‌گردد که در نتیجه منجر به خسارت عمده می‌شود. نوع دیگر خسارت چروک خوردگی و لاغر ماندن دانه‌ها می‌باشد. که مربوط به ضعف بوته‌ها در اثر آلودگی برگها و گلوم‌ها بوده که در نتیجه بذور ارزش چندانی نداشته و در موقع کوبیدن خرد می‌شوند.
علائم بیماری:
نشانه‌های بیماری روی کلئویتیل، برگها، غلاف برگ، گلوم‌ها و دانه ظاهر می‌شود. روی برگهای اولیه، نقاط قهوه‌ای، کوچک و گرد ابتدا سر سوزنی تشکیل شده که بعداً وسعت یافته و به شکل لکه‌های بیضی شکل یا گرد در می‌آیند.
روی برگها و غلاف، لکه‌ها از لحاظ شکل و اندازه متغیرند و از نقاط کوچک قهوه‌ای و گرد تا لکه‌های درشت به ابعاد 3-5/0× 14-1 میلی‌متر مشاهده می‌شوند که در تمام سطح برگ پراکنده است.

 

شامل 17 صفحه فایل word


اشتراک بگذارید:


[ad_2]
از فروشگاه فایل 4رروش اینجا کلیک کنید دانلود مقاله بیماری لکه قهوه‌ای برنج جهت خرید دانلود مقاله بیماری لکه قهوه‌ای برنج

دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان

[ad_1] دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان فروشگاه فایل فروش

دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان

دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان دسته: دندانپزشکی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 149 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 60

دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان دانلود مقالات پزشکی دانلود مقلات علوم پزشکی دانلود پایان نامه ارشد دانلود پایان نامه ارشد دندانپزشکی دانلود مقاله رشته دندانپزشکی مقاله پزشکی پایان نامه دندانپزشکی پوسیدگی دندان و عوامل مؤثر بر آن راه های پیشگیری از پوسیدگی دندان جرم دندان چیست خشکی دهان خصوصیات یک خمیردندان خوب روش صحیح مسواک زدن

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

مطالب این پست : تحقیق بهداشت دهان ودندان

 

عنوان                                                                                                        صفحه

فصل اول (بهداشت دهان و دندان)

 

پوسیدگی دندان و عوامل مؤثر بر آن………………………………………………………………..

1

راه های پیشگیری از پوسیدگی دندان………………………………………………………………

2

جرم دندان چیست؟…………………………………………………………………………………..

2

بهداشت لب……………………………………………………………………………………………

3

بهداشت لثه…………………………………………………………………………………………….

4

بهداشت زبان………………………………………………………………………………………….

4

خشکی دهان…………………………………………………………………………………………..

5

بوی بد دهان و علت های آن……………………………………………………………………….

5

علل دهانی و دندانی………………………………………………………………………………….

6

علل عمومی……………………………………………………………………………………………

6

فصل دوم (مسواک وخمیردندان)

 

روش صحیح مسواک زدن …………………………………………………………………………..

7

روش های نگهداری از مسواک …………………………………………………………………….

8

مشخصات و عمل خمیر دندان………………………………………………………………………

9

خمیردندان های درمانی……………………………………………………………………………….

11

خصوصیات یک خمیردندان خوب………………………………………………………………….

11

دهان شویه ها…………………………………………………………………………………………..

12

فصل سوم (نقش مادران و مدارس)

 

نقش مراقبین بهداشت مدارس در حفظ سلامتی دندان های دانش آموزان……………………

13

نکات بسیا مهم بهداشتی برا ی حفظ سلامت دهان و دندان…………………………………….

14

فصل چهارم (حوادث دندان)

 

هیپروسمنتوز ………………………………………………………………………………………….

17

دندانها با دودسیگارازبین می روند …………………………………………………………………

17

حوادث دندانی و نحوه ی حفاظت از دندان آسیب دیده ……………………………………….

18

فصل پنجم (بهداشت نزد دندانپزشکان)

 

واکسیناسیون علیه هپاتیتB برای کارکنان دندان پزشکی……………………………………….

21

استفاده از روپوش…………………………………………………………………………………….

21

استفاده ازدستکش…………………………………………………………………………………….

22

ضد عفونی…………………………………………………………………………………………….

22

تمیز کردن وسایل…………………………………………………………………………………….

23

استریلیزاسیون یا ضد عفونی شدید ………………………………………………………………

24

ضد عفونی کردن محیط کار و تجهیزات دندان پزشکی ……………………………………….

26

دفع مواد زاید دندان پزشکی……………………………………………………………………….

27

فصل ششم (اختلالات دندان)

 

مراقبت از دندانها و لثه ها……………………………………………………………………………

28

آبسه دندان……………………………………………………………………………………………..

28

تغییر رنگ دندانها…………………………………………………………………………………….

32

فصل هفتم (حوادث دندان)

 

بیماریهای لثه………………………………………………………………………………………….

35

التهاب لثه ها…………………………………………………………………………………………..

35

پریودنیت Periodontitis: ……………………………………………………………………….

38

پس روی لثه ها……………………………………………………………………………………….

40

علل پسروس لثه ها…………………………………………………………………………………..

41

هیپرپلازی لثه Gingival   hyperplasia……………………………………………………..

43

خشکی حفره دندان Dry socket……………………………………………………………….

44

فصل هشتم (سیستم ایمنی دهان)

 

سیستم ایمنی دهان……………………………………………………………………………………

46

غشاء مخاطی دهان……………………………………………………………………………………

47

بزاق Saliva ………………………………………………………………………………………..

48

فصل نهم (دیابت و فسار خون)

 

ملاحظات دندان پزشکی در بیماران مبتلا به دیابت……………………………………………..

49

ملاحظات دندانپزشکی در بیماران مبتلا به فشار خون………………………………………….

54

بیماران مبتلا به فشارخون در محیط دندانپزشکی………………………………………………..

59

ضمیمه1

 

ضمیمه2

پیشگفتار :

یکی از بهترین نشانه های خدا در ساختمان بدن انسان دهان ، زبان و دندانهای اوست . از آن جا که بهداشت دهان و دندان ، یکی از مهمترین شاخه های بهداشت عمومی به شمار می آید ، رعایت کامل مسائل بهداشتی در این زمینه برای حفظ سلامت دهان و دندان ها نیازمند آگاهی و توجه دقیق به آموزشهای صحیح بهداشتی می باشد .

عوامل مهم و مؤثر برای به نتیجه رساندن این مطلب عبارتند از : عوامل محیطی ، تغذیه ای صحیح و هم چنین برخورداری از یک فرهنگ غنی بهداشتی که هر کدام به نوبه ی خود نقش بسزایی را ایفا می کنند .

بیشتر افراد جامعه از این مسائل اطلاع کافی ندارند . این نداشتن اطلاع از عوامل مؤثر برای به نتیجه رساندن مسائل بهداشتی با محدودیت های آموزش های صحیح بهداشت دهان و دندان و همچنین کمبود مقالاتی در این زمینه پدید می آید .

 

 

 

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان , دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان , دانلود مقالات پزشکی , دانلود مقلات علوم پزشکی , دانلود پایان نامه ارشد , دانلود پایان نامه ارشد دندانپزشکی , دانلود مقاله رشته دندانپزشکی , مقاله پزشکی , پایان نامه دندانپزشکی , پوسیدگی دندان و عوامل مؤثر بر آن , راه های پیشگیری از پوسیدگی دندان , جرم دندان چیست , خشکی دهان , خصوصیات یک خمیردندان خوب , روش صحیح مسواک زدن ,

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان
[ad_2] دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان

دانلود مقاله طرح تسریع انتقال یافته های تحقیقاتی برنج

[ad_1] تنها فروشگاه فروش فایل
دانلود مقاله طرح تسریع انتقال یافته های تحقیقاتی برنج

دانلود مقاله طرح تسریع انتقال یافته های تحقیقاتی برنج

دانلود مقاله طرح تسریع انتقال یافته های تحقیقاتی برنج

با توجه به افزایش رشد جمعیت و نیاز جامعه به فرآورده های کشاورزی بیش از پیش و در راستای حفظ سلامت جامعه و کشاورزی پایدار و افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و کاهش ضایعات و هزینه تولید این امر تحقق پیدا نخواهد کرد مگر با همت همه کارشناسان کشاورزی و با مشارکت و استفاده تجربیات مفید کشاورزان هر منطقه و در همین راستا بخش فریدونکنار که در فاصله 10 کیلومتری غرب شهرستان بابلسر در منطقه ساحلی دریای خزر واقع می باشد و دارای 36000 نفر جمعیت شهری و بالغ بر 25000 نفر جمعیت روستایی که عمده آنها بهره بردار کشاورزی می باشند زندگی می کنند. عمده محصول باغی این بخش مرکبات است که حدود 414 هکتار بوده و با توجه به بالا بودن آبهای سطحی با میانگین تولید 20-15 تن در هکتار عملکرد دارد.
عمده محصول زراعی بخش فریدونکنار برنج با سطح 6524 هکتار و دارای 4121 نفر بهره بردار برنج و بیش از 90% کشت برنج در منطقه ارقام محلی بوده و با میانگین تولید 4200 کیلوگرم شلتوک در هکتار می باشد و با توجه به شرایط خاص آب و هوایی و نزدیکی به ساحل و بافت خاک از نظر عطر و طعم و پخت بهترین برنج کشور می باشد و با توجه به باتلاقی بودن اراضی در طول فصل و ته بند بودن اراضی در تمام طول سال اراضی منطقه غرقاب بوده و در همین راستا با آموزش بهره برداران منطقه کشت رتون از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد که حدودا 40% اراضی به زیر کشت رتون می رود و با میانگین تولید 1500 کیلوگرم شلتوک در هکتار برداشت می شود.
به دلیل اینکه کشت عمده بهره برداران کشاورزی منطقه برنج می باشد موضوع انتخابی برای اجرای طرح تسریع انتقال یافته های تحقیقاتی در منطقه فریدونکنار با توجه به مشارکت بسیار خوب بهره برداران به امور ترویجی و آموزشی برنج در راستای رفع مشکلات تولید انتخاب گردید.

تعاریف:
طرح تسریع انتقال یافته:
مجموعه روشها و پروژه های پیش بینی شده با هدف تسریع در انتقال یافته های تحقیقاتی به بهره برداران در قالب برنامه زمان بندی با استفاده از روشها ، راهکارها ، عوامل ، عرصه های انتقال یافته و اعتبارات لازم با مشارکت تحقیقات ، بخشهای اجرایی ، ترویج و کشاورزان خبره .

روشهای انتقال یافته
- واحدهای بهره برداری آرمانی:
واحدهای بهره برداری بزرگی که از تلفیق مناسب منابع انسانی دارای هدف مشترک، منابع تولید در دسترس و امکانات موجود تشکیل می شود و در آن یافته های تحقیقاتی کاربردی و دانش بومی در قالب توصیه های فنی با هدف افزایش کمی و کیفی تولید محصولات سالم به کار گرفته می شود.
کارگاه آموزشی: برگزاری دوره های کوتاه مدت با محتوای فنی خاص آموزشی که به صورت گروهی و تحلیل جمعی صورت می گیرد.
بسته های آموزشی: شامل اشکال مختلف سمعی و بصری نظیر نشریه، مولتی مدیا، فیلم ویدئوئی و ... ارائه می باشد.
آموزشهای پودمانی و فنی و حرفه ای: مجموعه آموزشهای مهارتی با مدت زمان مشخص و مدرک طی دوره تعریف شده.
IT: استفاده از ابزارهای موجود در فن آوری اطلاعات شامل اینترنت، اینترانت، سایتهای تخصصی و شبکه ای محصولی – منطقه ای، تله تکست، تلفن گویا، پیامهای کوتاه صوتی و تصویری. بازدیدهای صحرائی- فنی: گردشها و بازدیدهای فنی گروههای کاری و بهره برداران توسعه دهنده فرایند انتقال یافته ها در جهت ظرفیت سازی و یادگیری بصری عملی از نتایج و روشهای پیاده شده در واحدهای بهره برداری آرمانی.

 

شامل 30 صفحه فایل word


اشتراک بگذارید:


[ad_2]
از فروشگاه فایل 4رروش اینجا کلیک کنید دانلود مقاله طرح تسریع انتقال یافته های تحقیقاتی برنج جهت خرید دانلود مقاله طرح تسریع انتقال یافته های تحقیقاتی برنج

دانلود پایان نامه شیمی داروئی

[ad_1] دانلود پایان نامه شیمی داروئی فروشگاه فایل فروش

دانلود پایان نامه شیمی داروئی

دانلود پایان نامه شیمی داروئی دسته: پیراپزشکی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 194 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 110

دانلود پایان نامه شیمی داروئی دانلود پایان نامه شیمی دارویی بیوترانسفورماسیون و دفع داروها ویتامینهای محلول در آب ضدعفونی کننده های موضعی مشخصات کپسولها مفنامیک اسید دانلود مقالات پزشکی دانلود مقلات علوم پزشکی دانلود پایان نامه ارشد دانلود پایان نامه ارشد پزشکی دانلود مقاله رشته پیراپزشکی مقاله پزشکی پایان نامه پیراپزشکی

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

 مطالب این پست :  پایان نامه شیمی داروئی 138 صفحه

   با فرمت ورد (دانلود متن کامل پایان نامه)

 

فهرست مطالب

عنوان

صفحه

1- مقدمه …………………………………………………………………………………………..

1

2- پیشگفتار ………………………………………………………………………………………

4

3- تاریخچه و فعالیت شرکت ……………………………………………………………….

7

4- جذب ، پخش ، بیوترانسفورماسیون و دفع داروها …………………………………

16

 

4-1- متابولیسم ………………………………………………………………………….

18

 

4-2- واکنشهای تغییر شکل بیولوژیکی (بیوترانسفورماسیون) ……………..

26

 

4-3- تقسیم بندی واکنشهای بیوترانسفورماسیون ……………………………..

26

5- آنتی بیوتیکها …………………………………………………………………………………

31

 

5-1- مقدمه ……………………………………………………………………………..

31

 

5-2- تاریخچه ………………………………………………………………………….

33

 

5-3- طبقه بندی ………………………………………………………………………..

35

 

6- ویتامینهای محلول در چربی …………………………………………………………….

49

 

6-1- مقدمه ……………………………………………………………………………..

49

 

6-2- طبقه بندی ………………………………………………………………………..

49

 

6-3- مکانیسم عمل ویتامینهای محلول در چربی ……………………………..

55

7- ویتامینهای محلول در آب ……………………………………………………………….

57

عنوان

صفحه

 

7-1- معرفی ……………………………………………………………………………..

57

 

7-2- طبقه بندی ………………………………………………………………………..

58

 

7-3- مکانیسم اثر ویتامینهای محلول در آب …………………………………..

65

8- داروهای ضد درد …………………………………………………………………………..

67

9- داروهای آرام بخش – خواب آور …………………………………………………….

77

10- ضدعفونی کننده های موضعی ………………………………………………………..

86

 

10-1- الکلها ……………………………………………………………………………

89

 

10-2- آلدئیدها ………………………………………………………………………..

89

 

10-3- اسیدهای آلی ………………………………………………………………….

89

11- مشخصات چند دارو

 

 

11-1- کلرامفنیکل و مشتقات آن …………………………………………………

90

 

11-2- مفنامیک اسید …………………………………………………………………

92

 

11-3- آلومینیم ام . جی ……………………………………………………………..

95

 

11-4- آلومینیم ام . جی . اس ………………………………………………………

97

 

11-5- کلرفنیر آمین …………………………………………………………………..

97

12- فعالیت های بخش آزمایشگاه (کار عملی)

 

 

12-1- کلرامفنیکل – تجزیه مواد (ASSAY )…………………………………

100

عنوان

صفحه

 

12-2- مفنامیک اسید – تجزیه مواد ………………………………………………….

104

 

12-3- سیپروهپتادین – تجزیه مواد ……………………………………………….

111

 

12-4- آلومینیم ام . جی . اس – تجزیه مواد……………………………………

112

 

12-4- شربت اکسپکتورانت – تجزیه مواد………………………………………

118

13- پروژه : تحقیق در مورد پوکه انواع کپسول

 

 

13-1- کپسول چیست ؟ ……………………………………………………………..

124

 

13-2- انواع فرآورده های کارخانه ژلاتین ایران ……………………………..

125

 

13-3- ساختار کپسولها ………………………………………………………………

126

 

13-4- مواد اولیه و تستهای آن …………………………………………………….

126

 

13-5- مشخصات کپسولها و جداول ……………………………………………..

129

14- جدولهای مربوط به محصولات شرکت   ……………………………………………

131

 

14-1-نام و مشخصات محصولات حال و آتی شرکت ……………………..

131

 

14-2-اطلاعات مربوط به تولیدات شرکت بر اساس نوع محصول ……….

136

 

14-3-اطلاعات مربوط به تولیدات پش بینی شده شرکت بر اساس نوع و تعداد محصول

137

15- منابع و مآخذ ……………………………………………………………………………….

138

 

 

 

 

 

مقدمه:

در ابتد لازم می‌دانم در مورد شیمی داروئی و تعریفاتی که در این رشته وجود دارد صحبت کنم.

ملاحضات اساسی شیمی داروئی:

الف ـ تعریف: دکتر گلن اوت یوت شیمی داروئی را بطور مناسبی تعریف کرده است. در تعریف او، شیمی داروئی رشته‌ای است که اصول شیمی و زیست شناسی را بکار گرفته است و دانشی می‌آفریند که در آن، مواد درمانی حاصل می‌گردند. از اینرو شیمی‌داروئی‌دان‌ها نه تنها باید یک شیمی آلی‌دان قابلی باشند، بلکه باید اطلاعات اصولی در علوم زیستی، بخصوص بیوشیمی و فارماکولوژی داشته باشند.

ارتباط شیمی داروئی با علوم دیگر در نمای زیر نشان داده شده است:

 

 

 

 

ب ـ تکامل تاریخی: آغاز درمان موثر با مواد شیمیائی در قدمت خود محو شده است، زیرا قبل از آنکه تاریخ پزشکی ثبت شده باشد، این درمان وجود داشته است. موفقیت‌های اولیه بدست آمده در جستجوی مواد شیمیائی موثر بر علیه بیماریها اکثرأ بر ضد بیماریهای عفونی بوده است و بر علیه بیماریهای که همراه با پیری هستند، یعنی افزایش خون و سرطان، کمتر موفق بوده‌اند. همچنین به علت آنکه غالب فرآیندهای شیمیائی تکامل نیافته بودند، از اینرو، در آغاز، طبیعت بود که مواد داروئی با ارزش و امیدوارکنند‌ه‌ای را ارائه کرد. در 3000 سال قبل از میلاد، امپراطور شنگ نونگ داروی خام چ انگ شان (Ch’ang Shan) را برای درمان مالاریا ذکر کرد. در سال 50 میلادی پلینی آسپیدیوم را در بیماریهای انگلی معرفی کرد.

چند قرن اخیر مملو از تناقص‌ها و تضادهاست. امروزه به جالینوس احترام گذاشته می‌شود، ولی روش‌های بی ارزش او در کاربرد مقادیر جزئی از مواد طبیعی در درمان بیماریها که در قرن دوم میلادی آغاز شدند، به مدت 1500 سال ادامه یافتند.

لرد لیستر برای اولین بار فنل را در جراحی های سترون به کار برد، ولی عجیب است که او محلولی که ماده داروئی تجاری معروفی است نام او را بر خود دارد ولی ارزش داروئی آن قابل سئوال است. در سالهای اخیر به همت شیمی داروئی‌دان‌ها مواد درمان گسترده متعددی خلق شده‌اند. شیمی داروئی‌دان‌ها بخشی از یک گروه مختلط از دانشمندان رشته‌های مختلف هستند که به این موفقیت‌ها نائل شده‌اند.

اسامی این دانشمندان و مشارکتهای آنان آنقدر زیاد است که بتوان در اینجا ذکر کرد. معهذا، دو نام به علت شهرت ویژه آنان ذکر می‌شود.

یکی از آنان مرحوم الیور کام مدیر علمی شرکت پارک ـ دیویس است، که دانشگاه ایلینوی را هنگامی که معلم جوانی در رشته شیمی آلی بود ترک کرد و به این شرکت ملحق شد. در این مدت کتاب تجزیه کیفی شیمی آلی را نوشت و کمک کرد تا انتشار یک سری کتاب تحت عنوان سنتزهای آلی بنیان نهاده شود. کام مجبور شد علاوه بر آنکه یک شیمی آلی‌دان خوب باشد، یک فارماکولوژی‌دان خوبی هم شود. تعداد قابل ملاحظه‌ای از مواد داروئی موثری را یا ایجاد کرد و یا ایجاد آنها را تشویق کرد. به عنوان نمونه‌ای از افرادی که در دانشگاهها رهبری در شیمی داروئی را به عهده داشتند، مرحوم پروفسور ف.ف. بلانک استاد دانشگاه میشیگان بود که دوره دکترای فلسفی در رشته شیمی داروئی را در آمریکا برقرار کرد. در این دوره برنامه ویژه‌ای در سنتز تاکید شده بود. 78 دانشجو به راهنمائی او درجه دکترای خود را دریافت داشتند. او اولین فردی بود که بخش شیمی داروئی جامعه شیمی آمریکا، سمپوزیومی را به نام او اختصاص داد.

طبقه بندی داروها: داروها را می‌توان بر پایه اصول مختلف طبقه بندی کرد. معمولأ داروها را بر طبق:

الف ـ ساختمان شیمیائی

ب ـ اثر فارماکولویکی

طبقه بندی کرد.

 

 

 

پیشگفتار:

تاریخچه و کلیات: کلمه فارماتولوجی (Pharmacology – انگلیسی) یا فارماکولوژی ( Pharmacologie- فرانسه) از دو واژه یونانی فارماکون (Pharmakon) یعنی دارو و لژین (Legein) یعنی بحث کردن اقتباس گردیده است. بنابراین فارماکولوژی رشته‌ای از علوم را تشکیل می‌دهد که خواص فیزیکی و شیمیائی اثرات و موارد استعمال، اشکال داروئی، عوارض و درمان مسمومیت و روش و مقدار مصرف ترکیبات مختلف داروئی را مورد بحث قرار می‌دهد.

این رشته را به فارسی داروشناسی می‌نامند. تحقیق و تفحص درباره خواص داروها، یک رشته جدید از علوم پزشکی وداروسازی نیست، بلکه دارای قدمت بسیاری می‌باشد. زیرا، از موقعی که انسان خلق شد مصرف گیاهان گوناگون برای درمان بیماریهای مختلف آغاز گردید، و در حقیقت مطالعه و بررسی نباتات طبی از همان موقع بنحوی که میسر بود شروع شد، و طی قرنهای متمادی تنها راهنمای قدما برای تحقیق درباره ترکیبات داروئی، خرافات، موهومات و درک احساسات شخصی بود که اغلب توام با تشریفات و مراسم خاص انجام می‌گرفت. مثلأ فیثاغورث، در قرن ششم، تصور می‌کرد که نگهداشتن شست (شود) در دست، موجب پیشگیری بیماری صرع می‌شود. مصرف دارو در گذشته کاملأ آزمایشی و تجربی بود، و بدون آشنائی به طرز اثر آنها، فقط با توجه به خواص درمانی ظاهری هر یک، مورد استفاده قرار می‌گرفت.

چینی‌ها قدیم دندانهای اژدها را برای درمان تشنج مصرف میکردند و امروزه مسلم شده است که کلسیم ماده اصلی تشکیل دهنده استخوان، برای معالجه بیماری تتانی (TeTang) بسیار موثر می‌باشد. سابقأ بیماری گوآتر (Goitre بزرگ شدن غده درقی) را بوسیله اسفنجهای طبیعی سوخته معالجه می‌گردند، و امروزه ما می‌دانیم که اسفنج یک نوع حیوان دریائی است که دارای ید می‌باشد.

جالینوس پزشک یونانی در قرن دوم میلادی اثرات درمانی تعداد زیادی از گیاهان داروئی و فرآوردهای آنها را، که بنام کلی ترکیبات جالینوسی یا گالینکی (Galenicals) معروف است، مورد بررسی و مطالعه قرار داد و این ترکیبات هنوز هم در داروسازی و درمان شناسی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در زمان امپراطوری رم قدیم، برای اولین مرتبه دانشمندانی مانند دیسکوریدس (Dioscorides) نباتات داروئی را طبقه بندی کردند و مصارف درمانی آنها را تعیین نمودند. بعد از انحطاط امپراطوری رم، مرکز علم و دانش به خاورمیانه منتقل گردید. دانشمند و فیلسوف عالیقدر، ابوعلی سینا، تحقیقات و مطالعات بسیار ارزنده‌ای درباره خواص و مصارف داروهای مختلف انجام داد و کتابها و نوشته‌هایش تا قرن پانزدهم میلادی مهمترین نتایج اطلاعاتی طبی و داروئی را تشکیل می‌داد. بررسی علمی درباره داروها مخصوصأ تعیین مواد موثره گیاهان داروئی و مشخص کردن محل آلکالوئیدها (Alkaloids) و گلوکوزیدها (Glucosides) در آنها فقط از اواخر قرن هفدهم آغاز گردید.

امروزه طرز تهیه و موارد استعمال درمانی هر دارو به طور دقیق و کامل بوسیله گروهی مرکب از کارشناسان علوم پزشکی، داروسازی، بیولوژی، باکتریولوژی، شیمی و فیزیک مشخص و تعیین می‌شود. فرآوردهای گیاهی خام را ابتدا در آزمایشگاهها بررسی و تجزیه و مواد موثره آنها را جدا می‌کنند، سپس گروهی از محققین، ساختمان شیمیائی و خواص مواد مزبور را بطور دقیق مشخص میسازند و روشهای مناسبی برای تهیه اینگونه ترکیبات از راه سنتز تعیین می‌نمایند. بدین ترتیب، می‌توان در مدت نسبتأ کوتاه مقدار لازم از داروی مورد نظر را با قیمت ارزانتر از نوع طبیعی آن تهیه کرد، و علاوه بر این درجه خلوص آنرا نیز به میزان قابل ملاحظه‌ای بالا برد.

 

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود پایان نامه شیمی داروئی , دانلود پایان نامه شیمی داروئی , دانلود پایان نامه شیمی دارویی , بیوترانسفورماسیون و دفع داروها , ویتامینهای محلول در آب , ضدعفونی کننده های موضعی , مشخصات کپسولها , مفنامیک اسید , دانلود مقالات پزشکی , دانلود مقلات علوم پزشکی , دانلود پایان نامه ارشد , دانلود پایان نامه ارشد پزشکی , دانلود مقاله رشته پیراپزشکی , مقاله پزشکی , پایان نامه پیراپزشکی

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

دانلود پایان نامه شیمی داروئی
[ad_2] دانلود پایان نامه شیمی داروئی

دانلود پاورپوینت کشاورزی پایدار

[ad_1] تنها فروشگاه فروش فایل
دانلود پاورپوینت کشاورزی پایدار

دانلود پاورپوینت کشاورزی پایدار

دانلود پاورپوینت کشاورزی پایدار

امروزه با افزایش تولید کشاورزی به جهت رفع نیازمندی های رو به رشد جمعیت در حال گسترش ، نگرانی در مورد آینده تامین غذا برای مردم مطرح گردیده است . آلودگی های آب ، خاک ، هوا و فرسایش خاک  ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شیمیایی سبب گردیده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت های صنعتی برگردیم ...
امروزه با افزایش تولید کشاورزی به جهت رفع نیازمندی های رو به رشد جمعیت در حال گسترش ، نگرانی در مورد آینده تامین غذا برای مردم مطرح گردیده است . آلودگی های آب ، خاک ، هوا و فرسایش خاک  ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شیمیایی سبب گردیده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت های صنعتی برگردیم . زراعتی که به هر صورت در عین پایین بودن بازده سلامتی آتی بشر را تضمین می کند . در این جا درصدد هستیم تا با اشاره به شیوه هایی نظیر دام- مرتع ، جنگل زراعی ، مبارزه بیولوژیک و استفاده از گیاهان تراریخته به جهت حفظ شرایط اکولوژیکی زمین گام های مثبتی را برای بهبود وضعیت کره خاکی برداریم .

شامل 39 اسلاید powerpoint


اشتراک بگذارید:


[ad_2]
از فروشگاه فایل 4رروش اینجا کلیک کنید دانلود پاورپوینت کشاورزی پایدار جهت خرید دانلود پاورپوینت کشاورزی پایدار