عامل این بیماری، قارچی است که شکل کامل آن بنام
Cochliobolus miyabeanus
(Ito & kuriboyashi) Dre = optliobolus miyabeanus
و شکل ناقصل آن Helminthosporium oryzae Breda et Haan
Drechslera oryzae ( = میباشد.
که در حالت جنسی، متعلق به راسته sphaeriales و از رده Ascomycetes است.
این قارچ روی محیط کشت، ایجاد سیلیومهای خاکستری تا قهوهای تیره رنگ نموده و کنیدیهای آن قهوهای، کمی خمیده، استوانهای است و چند حجرهای میباشد که منحصرا دیوارههای عرضی متعدد دارد.
خسارت بیماری :
این بیماری سه نوع خسارت وارد میآورد. یکی اینکه بذور آلوده سیاه رنگ و کپک زده بوده و بخوبی جوانه نمیزنند. خسارت بیماری در سال 1918 در فیلیپن از 10 تا 58 درصد ذکر شده است. نوع دیگر خسارت مربوط به آلودگی گیاهچهها در خزانه میباشد که در صورت شدت بیماری، سطح برگی گیاهچهها کاهش یافته و سبب ضعف آنها میگردد که در نتیجه منجر به خسارت عمده میشود. نوع دیگر خسارت چروک خوردگی و لاغر ماندن دانهها میباشد. که مربوط به ضعف بوتهها در اثر آلودگی برگها و گلومها بوده که در نتیجه بذور ارزش چندانی نداشته و در موقع کوبیدن خرد میشوند.
علائم بیماری:
نشانههای بیماری روی کلئویتیل، برگها، غلاف برگ، گلومها و دانه ظاهر میشود. روی برگهای اولیه، نقاط قهوهای، کوچک و گرد ابتدا سر سوزنی تشکیل شده که بعداً وسعت یافته و به شکل لکههای بیضی شکل یا گرد در میآیند.
روی برگها و غلاف، لکهها از لحاظ شکل و اندازه متغیرند و از نقاط کوچک قهوهای و گرد تا لکههای درشت به ابعاد 3-5/0× 14-1 میلیمتر مشاهده میشوند که در تمام سطح برگ پراکنده است.
شامل 17 صفحه فایل word
دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان دانلود مقالات پزشکی دانلود مقلات علوم پزشکی دانلود پایان نامه ارشد دانلود پایان نامه ارشد دندانپزشکی دانلود مقاله رشته دندانپزشکی مقاله پزشکی پایان نامه دندانپزشکی پوسیدگی دندان و عوامل مؤثر بر آن راه های پیشگیری از پوسیدگی دندان جرم دندان چیست خشکی دهان خصوصیات یک خمیردندان خوب روش صحیح مسواک زدن
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
فصل اول (بهداشت دهان و دندان) | |
پوسیدگی دندان و عوامل مؤثر بر آن……………………………………………………………….. | 1 |
راه های پیشگیری از پوسیدگی دندان……………………………………………………………… | 2 |
جرم دندان چیست؟………………………………………………………………………………….. | 2 |
بهداشت لب…………………………………………………………………………………………… | 3 |
بهداشت لثه……………………………………………………………………………………………. | 4 |
بهداشت زبان…………………………………………………………………………………………. | 4 |
خشکی دهان………………………………………………………………………………………….. | 5 |
بوی بد دهان و علت های آن………………………………………………………………………. | 5 |
علل دهانی و دندانی…………………………………………………………………………………. | 6 |
علل عمومی…………………………………………………………………………………………… | 6 |
فصل دوم (مسواک وخمیردندان) | |
روش صحیح مسواک زدن ………………………………………………………………………….. | 7 |
روش های نگهداری از مسواک ……………………………………………………………………. | 8 |
مشخصات و عمل خمیر دندان……………………………………………………………………… | 9 |
خمیردندان های درمانی………………………………………………………………………………. | 11 |
خصوصیات یک خمیردندان خوب…………………………………………………………………. | 11 |
دهان شویه ها………………………………………………………………………………………….. | 12 |
فصل سوم (نقش مادران و مدارس) | |
نقش مراقبین بهداشت مدارس در حفظ سلامتی دندان های دانش آموزان…………………… | 13 |
نکات بسیا مهم بهداشتی برا ی حفظ سلامت دهان و دندان……………………………………. | 14 |
فصل چهارم (حوادث دندان) | |
هیپروسمنتوز …………………………………………………………………………………………. | 17 |
دندانها با دودسیگارازبین می روند ………………………………………………………………… | 17 |
حوادث دندانی و نحوه ی حفاظت از دندان آسیب دیده ………………………………………. | 18 |
فصل پنجم (بهداشت نزد دندانپزشکان) | |
واکسیناسیون علیه هپاتیتB برای کارکنان دندان پزشکی………………………………………. | 21 |
استفاده از روپوش……………………………………………………………………………………. | 21 |
استفاده ازدستکش……………………………………………………………………………………. | 22 |
ضد عفونی……………………………………………………………………………………………. | 22 |
تمیز کردن وسایل……………………………………………………………………………………. | 23 |
استریلیزاسیون یا ضد عفونی شدید ……………………………………………………………… | 24 |
ضد عفونی کردن محیط کار و تجهیزات دندان پزشکی ………………………………………. | 26 |
دفع مواد زاید دندان پزشکی………………………………………………………………………. | 27 |
فصل ششم (اختلالات دندان) | |
مراقبت از دندانها و لثه ها…………………………………………………………………………… | 28 |
آبسه دندان…………………………………………………………………………………………….. | 28 |
تغییر رنگ دندانها……………………………………………………………………………………. | 32 |
فصل هفتم (حوادث دندان) | |
بیماریهای لثه…………………………………………………………………………………………. | 35 |
التهاب لثه ها………………………………………………………………………………………….. | 35 |
پریودنیت Periodontitis: ………………………………………………………………………. | 38 |
پس روی لثه ها………………………………………………………………………………………. | 40 |
علل پسروس لثه ها………………………………………………………………………………….. | 41 |
هیپرپلازی لثه Gingival hyperplasia…………………………………………………….. | 43 |
خشکی حفره دندان Dry socket………………………………………………………………. | 44 |
فصل هشتم (سیستم ایمنی دهان) | |
سیستم ایمنی دهان…………………………………………………………………………………… | 46 |
غشاء مخاطی دهان…………………………………………………………………………………… | 47 |
بزاق Saliva ……………………………………………………………………………………….. | 48 |
فصل نهم (دیابت و فسار خون) | |
ملاحظات دندان پزشکی در بیماران مبتلا به دیابت…………………………………………….. | 49 |
ملاحظات دندانپزشکی در بیماران مبتلا به فشار خون…………………………………………. | 54 |
بیماران مبتلا به فشارخون در محیط دندانپزشکی……………………………………………….. | 59 |
ضمیمه1 | |
ضمیمه2 |
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
برچسب ها : دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان , دانلود تحقیق بهداشت دهان ودندان , دانلود مقالات پزشکی , دانلود مقلات علوم پزشکی , دانلود پایان نامه ارشد , دانلود پایان نامه ارشد دندانپزشکی , دانلود مقاله رشته دندانپزشکی , مقاله پزشکی , پایان نامه دندانپزشکی , پوسیدگی دندان و عوامل مؤثر بر آن , راه های پیشگیری از پوسیدگی دندان , جرم دندان چیست , خشکی دهان , خصوصیات یک خمیردندان خوب , روش صحیح مسواک زدن ,
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
با توجه به افزایش رشد جمعیت و نیاز جامعه به فرآورده های کشاورزی بیش از پیش و در راستای حفظ سلامت جامعه و کشاورزی پایدار و افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و کاهش ضایعات و هزینه تولید این امر تحقق پیدا نخواهد کرد مگر با همت همه کارشناسان کشاورزی و با مشارکت و استفاده تجربیات مفید کشاورزان هر منطقه و در همین راستا بخش فریدونکنار که در فاصله 10 کیلومتری غرب شهرستان بابلسر در منطقه ساحلی دریای خزر واقع می باشد و دارای 36000 نفر جمعیت شهری و بالغ بر 25000 نفر جمعیت روستایی که عمده آنها بهره بردار کشاورزی می باشند زندگی می کنند. عمده محصول باغی این بخش مرکبات است که حدود 414 هکتار بوده و با توجه به بالا بودن آبهای سطحی با میانگین تولید 20-15 تن در هکتار عملکرد دارد.
عمده محصول زراعی بخش فریدونکنار برنج با سطح 6524 هکتار و دارای 4121 نفر بهره بردار برنج و بیش از 90% کشت برنج در منطقه ارقام محلی بوده و با میانگین تولید 4200 کیلوگرم شلتوک در هکتار می باشد و با توجه به شرایط خاص آب و هوایی و نزدیکی به ساحل و بافت خاک از نظر عطر و طعم و پخت بهترین برنج کشور می باشد و با توجه به باتلاقی بودن اراضی در طول فصل و ته بند بودن اراضی در تمام طول سال اراضی منطقه غرقاب بوده و در همین راستا با آموزش بهره برداران منطقه کشت رتون از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد که حدودا 40% اراضی به زیر کشت رتون می رود و با میانگین تولید 1500 کیلوگرم شلتوک در هکتار برداشت می شود.
به دلیل اینکه کشت عمده بهره برداران کشاورزی منطقه برنج می باشد موضوع انتخابی برای اجرای طرح تسریع انتقال یافته های تحقیقاتی در منطقه فریدونکنار با توجه به مشارکت بسیار خوب بهره برداران به امور ترویجی و آموزشی برنج در راستای رفع مشکلات تولید انتخاب گردید.
تعاریف:
طرح تسریع انتقال یافته:
مجموعه روشها و پروژه های پیش بینی شده با هدف تسریع در انتقال یافته های تحقیقاتی به بهره برداران در قالب برنامه زمان بندی با استفاده از روشها ، راهکارها ، عوامل ، عرصه های انتقال یافته و اعتبارات لازم با مشارکت تحقیقات ، بخشهای اجرایی ، ترویج و کشاورزان خبره .
روشهای انتقال یافته
- واحدهای بهره برداری آرمانی:
واحدهای بهره برداری بزرگی که از تلفیق مناسب منابع انسانی دارای هدف مشترک، منابع تولید در دسترس و امکانات موجود تشکیل می شود و در آن یافته های تحقیقاتی کاربردی و دانش بومی در قالب توصیه های فنی با هدف افزایش کمی و کیفی تولید محصولات سالم به کار گرفته می شود.
کارگاه آموزشی: برگزاری دوره های کوتاه مدت با محتوای فنی خاص آموزشی که به صورت گروهی و تحلیل جمعی صورت می گیرد.
بسته های آموزشی: شامل اشکال مختلف سمعی و بصری نظیر نشریه، مولتی مدیا، فیلم ویدئوئی و ... ارائه می باشد.
آموزشهای پودمانی و فنی و حرفه ای: مجموعه آموزشهای مهارتی با مدت زمان مشخص و مدرک طی دوره تعریف شده.
IT: استفاده از ابزارهای موجود در فن آوری اطلاعات شامل اینترنت، اینترانت، سایتهای تخصصی و شبکه ای محصولی – منطقه ای، تله تکست، تلفن گویا، پیامهای کوتاه صوتی و تصویری. بازدیدهای صحرائی- فنی: گردشها و بازدیدهای فنی گروههای کاری و بهره برداران توسعه دهنده فرایند انتقال یافته ها در جهت ظرفیت سازی و یادگیری بصری عملی از نتایج و روشهای پیاده شده در واحدهای بهره برداری آرمانی.
شامل 30 صفحه فایل word
دانلود پایان نامه شیمی داروئی دانلود پایان نامه شیمی دارویی بیوترانسفورماسیون و دفع داروها ویتامینهای محلول در آب ضدعفونی کننده های موضعی مشخصات کپسولها مفنامیک اسید دانلود مقالات پزشکی دانلود مقلات علوم پزشکی دانلود پایان نامه ارشد دانلود پایان نامه ارشد پزشکی دانلود مقاله رشته پیراپزشکی مقاله پزشکی پایان نامه پیراپزشکی
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
عنوان | صفحه | ||
1- مقدمه ………………………………………………………………………………………….. | 1 | ||
2- پیشگفتار ……………………………………………………………………………………… | 4 | ||
3- تاریخچه و فعالیت شرکت ………………………………………………………………. | 7 | ||
4- جذب ، پخش ، بیوترانسفورماسیون و دفع داروها ………………………………… | 16 | ||
| 4-1- متابولیسم …………………………………………………………………………. | 18 | |
| 4-2- واکنشهای تغییر شکل بیولوژیکی (بیوترانسفورماسیون) …………….. | 26 | |
| 4-3- تقسیم بندی واکنشهای بیوترانسفورماسیون …………………………….. | 26 | |
5- آنتی بیوتیکها ………………………………………………………………………………… | 31 | ||
| 5-1- مقدمه …………………………………………………………………………….. | 31 | |
| 5-2- تاریخچه …………………………………………………………………………. | 33 | |
| 5-3- طبقه بندی ……………………………………………………………………….. | 35 | |
| 6- ویتامینهای محلول در چربی ……………………………………………………………. | 49 | |
| 6-1- مقدمه …………………………………………………………………………….. | 49 | |
| 6-2- طبقه بندی ……………………………………………………………………….. | 49 | |
| 6-3- مکانیسم عمل ویتامینهای محلول در چربی …………………………….. | 55 | |
7- ویتامینهای محلول در آب ………………………………………………………………. | 57 | ||
عنوان | صفحه | ||
| 7-1- معرفی …………………………………………………………………………….. | 57 | |
| 7-2- طبقه بندی ……………………………………………………………………….. | 58 | |
| 7-3- مکانیسم اثر ویتامینهای محلول در آب ………………………………….. | 65 | |
8- داروهای ضد درد ………………………………………………………………………….. | 67 | ||
9- داروهای آرام بخش – خواب آور ……………………………………………………. | 77 | ||
10- ضدعفونی کننده های موضعی ……………………………………………………….. | 86 | ||
| 10-1- الکلها …………………………………………………………………………… | 89 | |
| 10-2- آلدئیدها ……………………………………………………………………….. | 89 | |
| 10-3- اسیدهای آلی …………………………………………………………………. | 89 | |
11- مشخصات چند دارو | | ||
| 11-1- کلرامفنیکل و مشتقات آن ………………………………………………… | 90 | |
| 11-2- مفنامیک اسید ………………………………………………………………… | 92 | |
| 11-3- آلومینیم ام . جی …………………………………………………………….. | 95 | |
| 11-4- آلومینیم ام . جی . اس ……………………………………………………… | 97 | |
| 11-5- کلرفنیر آمین ………………………………………………………………….. | 97 | |
12- فعالیت های بخش آزمایشگاه (کار عملی) | | ||
| 12-1- کلرامفنیکل – تجزیه مواد (ASSAY )………………………………… | 100 | |
عنوان | صفحه | ||
| 12-2- مفنامیک اسید – تجزیه مواد …………………………………………………. | 104 | |
| 12-3- سیپروهپتادین – تجزیه مواد ………………………………………………. | 111 | |
| 12-4- آلومینیم ام . جی . اس – تجزیه مواد…………………………………… | 112 | |
| 12-4- شربت اکسپکتورانت – تجزیه مواد……………………………………… | 118 | |
13- پروژه : تحقیق در مورد پوکه انواع کپسول | | ||
| 13-1- کپسول چیست ؟ …………………………………………………………….. | 124 | |
| 13-2- انواع فرآورده های کارخانه ژلاتین ایران …………………………….. | 125 | |
| 13-3- ساختار کپسولها ……………………………………………………………… | 126 | |
| 13-4- مواد اولیه و تستهای آن ……………………………………………………. | 126 | |
| 13-5- مشخصات کپسولها و جداول …………………………………………….. | 129 | |
14- جدولهای مربوط به محصولات شرکت …………………………………………… | 131 | ||
| 14-1-نام و مشخصات محصولات حال و آتی شرکت …………………….. | 131 | |
| 14-2-اطلاعات مربوط به تولیدات شرکت بر اساس نوع محصول ………. | 136 | |
| 14-3-اطلاعات مربوط به تولیدات پش بینی شده شرکت بر اساس نوع و تعداد محصول | 137 | |
15- منابع و مآخذ ………………………………………………………………………………. | 138 | ||
| | | |
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
برچسب ها : دانلود پایان نامه شیمی داروئی , دانلود پایان نامه شیمی داروئی , دانلود پایان نامه شیمی دارویی , بیوترانسفورماسیون و دفع داروها , ویتامینهای محلول در آب , ضدعفونی کننده های موضعی , مشخصات کپسولها , مفنامیک اسید , دانلود مقالات پزشکی , دانلود مقلات علوم پزشکی , دانلود پایان نامه ارشد , دانلود پایان نامه ارشد پزشکی , دانلود مقاله رشته پیراپزشکی , مقاله پزشکی , پایان نامه پیراپزشکی
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
امروزه با افزایش تولید کشاورزی به جهت رفع نیازمندی های رو به رشد جمعیت در حال گسترش ، نگرانی در مورد آینده تامین غذا برای مردم مطرح گردیده است . آلودگی های آب ، خاک ، هوا و فرسایش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شیمیایی سبب گردیده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت های صنعتی برگردیم ...
امروزه با افزایش تولید کشاورزی به جهت رفع نیازمندی های رو به رشد جمعیت در حال گسترش ، نگرانی در مورد آینده تامین غذا برای مردم مطرح گردیده است . آلودگی های آب ، خاک ، هوا و فرسایش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شیمیایی سبب گردیده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت های صنعتی برگردیم . زراعتی که به هر صورت در عین پایین بودن بازده سلامتی آتی بشر را تضمین می کند . در این جا درصدد هستیم تا با اشاره به شیوه هایی نظیر دام- مرتع ، جنگل زراعی ، مبارزه بیولوژیک و استفاده از گیاهان تراریخته به جهت حفظ شرایط اکولوژیکی زمین گام های مثبتی را برای بهبود وضعیت کره خاکی برداریم .
شامل 39 اسلاید powerpoint