استقلال کودک با غذا خوردن آزاد رشد می کند.
استقلال کودک با غذا خوردن آزاد رشد می کند والدین باید از تغذیه اجباری کودک خودداری کنند و کودک را هنگام غذا خوردن آزاد بگذارند تا احساس استقلال کودک رشد کند و با احساس رضایت از امر تغذیه، از غذا خوردن لذت ببرند.
به مادران توصیه می شود، غذاهای متنوعی برای کودک تهیه کنند و به او اجازه امتحان تمام غذاها را بدهند تا کودک از بین آنها غذای مورد علاقه خود را انتخاب کند و از تحمیل سلیقه خود در انتخاب غذا به کودک بپرهیزند. یک برنامه غذایی متعادل، شامل غذاهایی است که علاوه بر رفع گرسنگی، مقدار لازم و کافی از هر یک از عناصر غذایی و مواد مغذی برای وصول به تندرستی کامل را در برداشته باشد.
یکی از مهمترین راه ها برای اطمینان از تأمین نیازمندی های تغذیه ای کودک، استفاده از چهار گروه اصلی غذایی، شامل گروه شیر و لبنیات، گروه نان و غلات، گروه گوشت و تخم مرغ، حبوبات و مغزها و گروه میوه و سبزی است.
غذای دلخواه کودک را تهیه کنید و اگر به دلایلی کودک میل به خوردن غذا ندارد، از یک اسباب بازی مورد علاقه کودک برای تشویق او به غذا خوردن اسنفاده کنید. مواد غذایی مقوی و مورد نیاز کودک را به غذای او اضافه کنید. مثل : اضافه کردن گوشت گوساله به ماکارانی، البته این کار باید به احتیاط صورت گیرد. به طوری که کودک به تدریج به غذای جدید علاقه مند شود.
برای کم کردن حساسیت کودک نسبت به غذا، او را در تهیه غذا دخالت دهید، مانند پختن و مخلوط کردن مواد غذایی با یکدیگر و یا دادن غذا به عروسک. فاصله بین وعده های غذایی کودک را کنترل کنید، چون کودک گرسنه برای خوردن غذای جدید نسبت به کودکی که در فواصل غذا با خوردن تنقلات سیر شده است، تمایل بیشتری نشان می دهد. ضمناً فاصله زمانی دادن تنقلات تا وعده های اصلی غذا (ناهار و شام) را نیز کنترل کنید. برای تشویق کودک به غذا خوردن، از ظرف غذای مخصوص کودکان استفاده کنید. اگر کودک شما در مرحله ای از رشد (سال اول زندگی) است که از بازیهای دهانی لذت می برد. مثل: (فوت کردن، قلقل کردن، صدا درآوردن و گازگرفتن) 5 دقیقه قبل از خوردن غذا به او اجازه انجام این بازی ها را بدهید. این کار موجب حساس و فعال شدن ناحیه دهان کودک می شود.
از تغذیه اجباری کودک خودداری کنید. گاهی اوقات به نظر می رسد مادران به هنگام بی اشتهایی کودک نسبت به مسأله رشد و نمو کودک حساس می شوند. آنان در مورد نقش مادری خود احساس ناتوانی می کنند و در نتیجه سطح اضطراب آنان بالا می رود و قادر به تغییر درست علایم بی اشتهایی در کودکشان نیستند و هنگام غذا دادن به کودک وقتی با امتناع کودک از غذا خوردن مواجه می شوند، احساس ناکامی می کنند.
شامل 75 صفحه فایل word
تاریخچه تولید ماست به هزاران سال قبل برمی گردد. ماست برای اولین بار در مشرق زمین و در فلات ایران تهیه شد. در آن زمان این مناطق دارای زمین های حاصلخیزی برای نگهداری و پرورش گوسفند بوده و دام پروران اغلب ماست را از
شیر این دام تهیه می کرده اند.
ماست از تلقیح دو نوع باکتری مخصوص به داخل شیر تولید می شود. پس از تلقیح، شیر را در دمای 43- 40 درجه ی سانتیگراد نگهداری می نمایند. شیر پس از مدتی بر اثر ترشح اسید لاکتیک مترشحه از باکتری ها منعقد می گردد.
برای تولید ماست باید از شیر با کیفیت بالا استفاده شود. این
شیر باید تازه بوده و از دام سالم دوشیده شده باشد. اگر شیر از دامی که دچار بیماری ورم پستان است تهیه شود، این شیر به دلیل ترکیبات غیر طبیعی و همچنین احتمال داشتن باقی مانده ی آنتی بیوتیکی، قابل استفاده برای تولید ماست نخواهد بود.
مواد مورد نیاز برای تهیه ماست
مراحل تولید ماست
مشکلات و عیوب تولید ماست
شامل 10 صفحه فایل word
امروزه مردم جهان در فکر این هستند که چگونه در مصرف انرژی صرفه جویی کند . در نتیجه به فکر ساخت وسایلی کردند که در این زمینه کاربرد داشتند. که یکی از این وسایل دما سنج کنترلی است.
که این دستگاه بیشتر در سیستم های سرمازا وگرما زا استفاده می شود .که روش کار این دستگاه این چنین است . اگر ما در فصلی باشیم که هوا گرم باشد این دستگاه را طوری تنظیم می کنیم که سیستم سرمازا ما دمایی که ما در دستگاه مشخص کردیم ( به فرض مثال اگر دما 30 درجه سانتی گراد در دما سنج کنترلی تنظیم کرده باشیم و دما محیط به همان اندازه باشد) سیستم سرمازا ما روشن میشود و دمایی علاوه براین در دستگاه تعریف کردیم که اگر دما محیط کاهش پیدا کرد (به فرض مثال اگر دما 20 درجه سانتی گراد در دما سنج کنترلی تنظیم کرده باشیم و دما محیط به همان اندازه باشد) سیستم سرمازا ما خاموش میشود.
پس همین طور که گفته شده است ما علاوه بر این که دما محیط راکاهش می دهیم در مصرف ا نرژی صرفه جویی می کنیم.
امروزه کشورهای پیشرفته از این دستگاه دراماکن های عمومی وسالن ها و... استفاده می کنند.
مشخصات این دماسنج کنترلی بصورت زیر است
1- قابلیت اندازه گیری دما تا 100 درجه سانتی گراد
2- قابلیت تنظیم هشدار دهنده ، دمای بیش از حد
3- قابل استفاده در دو حالت winner , summer
4-دارای نمایشگر LCD
این مدار شامل یک آی سی از خانواده میکروکنترلر (8051 ) که این آی سی AT89C51 می باشد و با برنامه میکروکنترلر 8051 پروگرم می شود و داری یک مبدل آنالوگ به دیجتال (ADC0804) که دمایی که LM 35 اندازه گیری می کند را تبدیل به ولت می کند و به میکروکنترلر می دهد که میکروکنترلر آن را برای نمایش دادن به LCD می دهد.
این مدار طوری طراحی شده است که می توان دما برای آن تعریف کرد که با رسیدن دما به اندازه تعریف شده رله وصل یا قطع می شود.
LM35 یکی از محصولات National که در این پروژه استفاده شده یک سنسور دقیق بر حسب سا نتی گراد است . رنج این سنسور بین55 - تا 150+ با ضریب خطای -/+ 0.5c و خروجی ولتاژ این سنسور توسط مبدل A/D یک میکرو کنترلر 8051 تبدیل می شود .این نمونه یک دماسنج با دقت 2 درجه سانتیگراد است.
در این پروژه همچنین برای تنظیمات از 4×4 Keypad استفاده شده است و زیر روال آن توسط وقفه صورت می گیرد حسن این کار در این است که وقت میکروکنترلر صرف اسکن Keypad نمی شود و می تواند به کنترل دما مشغول باشد هرچند آی سی هایی مانند MC74C922 برای اسکن صفحه کلید وجود دارند اما باید به فکر کم کردن سخت افزا جانبی نیز بود.
شرح کار مدار
ابتدا دما بر روی نمایشگر ظاهر می شود و برای تنظیمات باید دکمه Meno از صفحه کلید را فشار دهیم تا وارد بخش تنظیمات شود حال عدد مورد نظر را با صفحه کلید وارد کرده و با دکمه های Up و Down حالت فعال شدن (winner , summer) را تنظیم می کنیم و دکمه Set را فشار می دهیم تا کلمه ok بر روی نمایشگر ظاهر شود حال تنظیمات شما انجام گرفته است اگر دما بیش از حد کم یا زیاد شود علاوه بر عکس ا لعمل رله خروجی یک عدد LED به عنوان خطا روشن و خاموش میشود و بر روی نمایشگر جمله error high temp یا error cold temp ظاهر می شود.
بطور مثال : می خواهیم دما بیش از 28 درجه سانتی گراد به بالا کولر روشن شود و زیر دمای 23 درجه سانتی گراد کولر خاموش شود.
ابتدا با زدن دکمه Meno وارد بخش تنظیمات شده و دما را با صفحه کلید بر روی 28 و با دکمه Down نوع فعال شدن خروجی را بر روی Summer می گذاریم. به این ترتیب وقتی که از دما 28 درجه به بالا رود کولر روشن می شود و سبب پایین آمدن درجه حرارت محیط می شود تا اینکه دما به زیر 23 درجه می رسد و کولر خاموش می شود.
در این پروژه همچنین می توان حالت خروجی را تعریف کرد به این صورت که اگر برای دستگاه های داغ مانند : شوفاژ ، هیتر و ... استفاده شود وقتی از دما تعیین شده بیشتر باشد رله خروجی غیرفعال می شود و برای دستگاه هایی که سرد هستند مانند : خنک کننده ها، کولر و ... استفاده شود پس از رسیدن به دما مشخص شده رله خروجی فعال می شود.
شامل 48 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود پایان نامه ضعفهای بالا تنه علت کوتاهی عضلات سینه شایع ترین نقص در وضعیت کمربند شانه ای ستون فقرات فرو رفته ستون فقرات خمیده شکل ساختمان ستون فقرات دانلود مقالات پزشکی دانلود مقلات علوم پزشکی دانلود پایان نامه ارشد دانلود پایان نامه ارشد پزشکی دانلود مقاله رشته پیراپزشکی مقاله پزشکی پایان نامه پیراپزشکی
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
برچسب ها : دانلود پایان نامه ضعفهای بالا تنه , دانلود پایان نامه ضعفهای بالا تنه , علت کوتاهی عضلات سینه , شایع ترین نقص در وضعیت کمربند شانه ای , ستون فقرات فرو رفته , ستون فقرات خمیده , شکل ساختمان ستون فقرات , دانلود مقالات پزشکی , دانلود مقلات علوم پزشکی , دانلود پایان نامه ارشد , دانلود پایان نامه ارشد پزشکی , دانلود مقاله رشته پیراپزشکی , مقاله پزشکی , پایان نامه پیراپزشکی
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
در حدود 95درصد چربی موجود در بدن انسان و غذا از تری گلیسریدها تشکیل یافته است. تری گلسیریدها از اتصال گروه کربوکسل اسیدهای چرب با گلیسرول(نوعی الکل) به وجود می آید. اسیدهای چرب(FATTY ACID) از یک زنجیره هیدروکربن طویل و آبگریز و یک سر گروه کربوکسیل (-COOH) و آبدوست تشکیل یافته اند. بسته به موجود بودن و تعداد پیوندهای دوگانه (C=C) اسیدهای چرب به دو دسته اشباع و غیر اشباع تقسیم بندی میگردند.در اسیدهای چرب اشباع یک یا چند اتم کربن ظرفیت پذیرش اتم هیدروژن شان تکمیل نگردیده است. وجود پیوندهای دوگانه موجب پدید آمدن خمیدگی در ساختمان زنجیره هیدروکربن و در نهایت پایین آمدن نقطه ذوب اسیدهای غیر اشباع میگردد.
اسیدهای غیراشباع می توانند به دو فرم و یا ایزومر آرایش یابند:
1- ایزومرسیس(CIS): در این ایزومر اتمهای هیدروژن هر دو در یک طرف پیوند دوگانه(هردو بالا و یا هر دو پایین) قرار گرفته اند.
2- ایزومر ترانس(TRANS): در این ایزومر اتمهای هیدروژن هر کدام در یک طرف پیوند دوگانه و در مقابل یکدیگر (یکی بالا و یکی پایین) قرار گرفته اند.
روغنهای خوراکی1
هیدروژناسیون2
تقسیم بندی اسیدهای چرب و یا روغن ها 3
اسیدهای چرب امگا5
وظایف چربیها در بدن 5
روغن های جایگزین6
مراحل فرآوری و استخراج روغنهای نباتی7
فساد روغنها8
نحوه نگهداری روغنها8
نقطه دود 9
عوامل موثر دیگر در کاهش نقطه دود روغنها10
نشانه روغن سوخته و غیرقابل استفاده مجدد11
نقطه ذوب(MELTING POINT)12
نقطه اشتعال اول(FLASH POINT)12
نقطه اشتعال دوم(FIRE POINT)12
چند نکته در رابطه با سرخ کردن مواد غذایی 13
اکریلامید چیست(ACRYLAMIDE) 14
اکریلامید چگونه تولید میشود 14
چگونه از تشکیل اکریلامید جلوگیری کنیم14
مقایسه روغنهای خوراکی16
شامل 20 صفحه فایل word